Borstlift en borstverkleining Ervaring – Boerhaave Medisch CentrumErvaring van een patiënt die een borstlift en borstverkleining heeft ondergaan. Benieuwd naar haar verhaal? Bekijk dan deze video!

Boerhaave Medisch Centrum is dé kliniek voor plastische chirurgie. De Boerhaave kliniek is al meer dan 100 jaar gevestigd in Amsterdam. Wij zijn ZKN en ISO gecertificeerd en hebben geen wachtlijsten. Wij zijn 7 dagen per week van 07.00 tot 21.00 geopend. U kunt zowel ‘s avonds als in het weekend gratis en vrijblijvend op consult komen bij de behandelende plastisch chirurg!

Boerhaave Medisch Centrum stelt zich ten doel de hoogste kwaliteit zorg te bieden. Kwaliteit die zich niet alleen uit in de behandeling zelf, maar ook in onze medewerkers en in onze voor- en nazorg. Door helder advies en duidelijke informatie vooraf en een goede begeleiding van onze patiënten tijdens en na de behandeling denken wij deze kwaliteit te kunnen waarborgen.

Het feit dat wij één van de grootste klinieken in Nederland zijn en jarenlange ervaring hebben wil niet zeggen dat wij niet continu naar verbetering streven. Boerhaave Medisch Centrum wil namelijk de voorloper in de zorgsector blijven door ook in de toekomst te werken volgens de nieuwste medische inzichten en technieken. Op de afdeling cosmetische zorg bieden wij plastische chirurgie op topniveau. 365 dagen per jaar kunt u bij ons terecht ook voor niet-operatieve behandelingen zoals injectables (inspuitingen), permanent ontharen en de maagballon.

Bel voor een afspraak 020 30 500 30 of ga naar onze website voor meer informatie:
https://www.boerhaave.nl/behandelingen/borsten/borstverkleining/

Volg ons ook op:
Facebook: https://www.facebook.com/boerhaavemc
Google+: https://plus.google.com/+BoerhaaveNl-Kliniek
Pinterest: https://nl.pinterest.com/BoerhaaveMC/
Instagram: https://www.instagram.com/BoerhaaveMC/

Source

Back To Top