Brystforstørrelse: Erfaringer før og etter operasjonLes alt du vil vite om brystforstørrelse her: https://www.aleris.no/plastisk-kirurg…

Vurderer du brystforstørrelse? Mange ønsker å høre andres erfaringer før og etter brystforstørring og lurer på hvordan det er å få utført en operasjon.

Hos Aleris kan du som ønsker en brystforstørrelse velge om du ønsker å forstørre brystene med silikon eller med eget fett. Brystforstørring med silikon er det vanligste. Silikonimplantatet har et skall av silikon i mange lag og en kjerne av cohesiv (fast) silikongele. Dagens moderne implantater av silikon har livstidsgaranti. Implantatene kan være runde eller anatomiske / dråpeformede. Plastikkirurgen kan plassere implantatet over eller under den store brystmuskelen og du vil få veiledning i hva som vil gi best resultat for deg.

Aleris har sykehus og klinikker som utfører brystforstørrelse med silikon i Oslo, Drammen, Kristiansand, Lillesand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim, Bodø og Tromsø. Våre plastikkirurger er meget dyktige og har lang erfaring med brystforstørrende operasjoner.

Erfaringer etter brystforstørrelse:

“Jeg har fått akkurat det naturlige utseende jeg ønsket. Ingen kan se at jeg jeg har silikon i brystene.”

“Jeg er ekstremt fornøyd med mine nye bryster. De ble akkurat slik jeg ønsket. Jeg ble tatt godt vare på både før, under og etter operasjonen.”

“Jeg er glad jeg valgte Aleris for min brystforstørrelse. Kirurgen har gitt meg nøyaktig de brystene jeg ønsket. Ingen kan lenger tro at jeg har ammet tre barn. Et perfekt resultat! Jeg ble godt tatt vare på av alle de ansatte på klinikken. Anbefales spesielt til de som er ekstra nervøse før operasjon.”

Mange ønsker å se før- og etter-bilder fra brystforstørring. Plastikkirurgen kan vise bilder fra tidligere pasienter når du er på konsultasjon hos oss. Du vil også få råd og veiledning slik at du kan fatte en veloverveid beslutning. Konsultasjonen er uforpliktende.

Velkommen til Aleris!

I denne filmen har vi brukt en skuespiller, men erfaringene som formidles er basert på tilbakemeldinger fra ekte pasienter.

Source

Back To Top