ŠOKANTNE NUSPOJAVE LIJEKOVA ZA PROBAVU ( gastritis,reflux,žgaravica,nadutost…)MarioLAB – VODEĆA PRIVATNA PRAKSA ZA LIJEČENJE I ZDRAVSTVENU EDUKACIJU u HRVATSKOJ! @marioLAB
️Adresa: M.Gupca 37 31500 Valpovo , Croatia
️WEB STRANICA : http://www.mariolab.eu/
_______________________________________________________________________________________
‍️ MarioLAB PROGRAMI LIJEČENJA :
‍‍‍ Svojim pacijentima ,osim VRHUNSKIH TERAPIJA, pružamo POSEBNO PRILAGOĐENE PROGRAME PRIRODNOG LIJEČENJA.PROGRAMI uključuju edukaciju o NAJZDRAVIJIM REŽIMIMA PREHRANE,INFORMACIJE O BOLESTIMA i najboljim načinima korištenja DODATAKA PREHRANI koji omogućuju TRAJNO I SIGURNO LIJEČENJE.
________________________________________________________________________________________
️ KONTAKTIRAJTE NAS NA TELEFON ( Viber ili WhatsApp-a ) :
098 9179 200 ILI 031 650 616 ( HRVATSKA )
+385 98 9179 200 or + 385 31 650 616 ( INOZEMSTVO )
️SAVJETOVANJE I DOGOVARANJE TERMINA OD PONEDJELJKA DO PETKA U VREMENU OD : 8-12 i 15-19 SATI ( PO SREDNJE EUROPSKOM VREMENU)
️ Sve one osobe koje ne mogu doći u ordinaciju imate mogućnost DOGOVORITI KONZULTACIJE I SAVJETOVANJE direktno od Maria ( vlasnika i osnivača MarioLAB CANTAR ZDRAVLJA).
___________________________________________________________________________________________
Povežite se s nama na :
Facebook:https://www.facebook.com/auracentar/
️Email: labimario@yahoo.com
️ Vlasnik : Mario ,bacc.occup. therapy
️ Hvala Vam što nas pratite!!!
____________________________________________________________________________________________
O NAMA:
MarioLAB – VODEĆA PRIVATNA PRAKSA ZA LIJEČENJE I ZDRAVSTVENU EDUKACIJU u HRVATSKOJ!
Osnovani smo 2009. godine u Valpovu .2020 godine otvaramo novu zgradu i centar s najmodernijim svjetskim metodama za liječenje i rehabilitaciju naših pacijenata.Specijalizirani smo za liječenje akutnih i kroničnih ,ortopedskih,neuroloških,degenerativnih,reumatoloških bolesti te sportskih ozljeda.Koristimo strogo individualan pristup u radu s našim pacijentima.Nama su naši korisnici uvijek na prvom mjestu.Oni ne dobivaju samo najbolju šansu za liječenje njihovih tegoba nego dobivaju i iskustvo koje ih vraća u bolji i kvalitetniji život,bez tegoba i bolova.Korištenjem koncepta individualnog pristupa u liječenju naš medicinski kadar prilagođava tretmane specifičnim potrebama naših pacijenata. Personalizirana medicina u svom konceptu nudi medicinsku izvrsnost, što nam omogućava ponuditi vam nove oblike liječenja koji predstavljaju budućnost liječenja i rehabilitacije. Bez obzira o kojem se zdravstvenom stanju radi, sigurnost i zadovoljstvo pacijenata glavni su prioriteti u našem centru.U praksi radi visoko specijalizirani kadar s preko 22 godina iskustva rada s pacijentima.Zato s ponosom možemo reći da smo svih godina rada našeg centra imamo privilegiju raditi s pacijentima ne samo iz Hrvatske nego i 60 zemalja svijeta”.
____________________________________________________________________________________________
„Aura centar Youtube kanal i njegov vlasnik gosp. Mario Labudović ( viši fizikalni terapeut-smjer radna terapija) stavljaju videozapise samo u opće informativne svrhe.Ne smiju se koristiti sa samopostavljanje dijagnoze i nisu zamjena za pregled liječnika,liječenje,dijagnozu i recept ili preporuku.Ne biste smijeli mijenjati svoj zdravstveni režim ili prehranu prije nego se obratite svome izabranom liječniku ili medicinskom stručnjaku te od njih zatražite liječnički pregled,dijagnozu i preporuku.Uvijek potražite savjet liječnika ili drugog zdravstvenog djelatnika ako imate pitanja u vezi sa Vašim zdravstvenim stanjem.“

️Hvala na gledanju!
Vidimo se u slijedećem videu!
Music: https://www.bensound.com/royalty-free-music

Source

Back To Top