Wat Vinden Mannen Aantrekkelijk? Deze 4 Dingen Bij VrouwenHier leer je wat mannen ECHT aantrekkelijk vinden aan vrouwen (het zijn 13 verrassende dingen): https://mannengeheim.nl/wat-mannen-aantrekkelijk-vinden/

Wat mannen aantrekkelijk vinden aan vrouwen is iets wat maar weinig vrouwen weten. Dat ingewikkelde mannenbrein ook.

In ieder geval, vandaag geef ik je in deze video 4 dingen wat een man aantrekkelijk aan je vindt.

Kijk, ik krijg superveel vragen over wat mannen aantrekkelijk vinden in vrouwen.

Vaak is het iets als:

– Wat vinden oudere mannen aantrekkelijk?
– Wat vinden Nederlandse / Turkse mannen aantrekkelijk?
– Wat vinden mannen aantrekkelijk uiterlijk?
– Wat voor kleding vinden mannen aantrekkelijk?
– Waar houden mannen van?
– Wat vinden mannen niet aantrekkelijk aan vrouwen?
– Wat vinden mannen aantrekkelijk innerlijk of karakter?
– Waar vallen mannen op?
– Wat vinden mannen aantrekkelijk gedrag?

Als deze vragen ga ik hier voor je beantwoorden.

Voordat je daaraan begint, wil ik graag wat vertellen over wat mannen aantrekkelijk vrouwen vinden. Veel mensen denken namelijk dat wat mannen aantrekkelijk vinden, kapsel, kleding of uiterlijk is.

Ander mensen denken weer dat het alleen gaat om wat mannen seksueel aantrekkelijk vinden in bed.

En helaas is dat vaak de onzin van ‘experts’ die je hoort op forums zoals girlscene over wat mannen aantrekkelijk vinden.

Maar als er 1 ding is wat mannen aantrekkelijk vinden, waar ze echt dierlijke aantrekkingskracht voor krijgen bij vrouwen, is het wel gedrag.

Aantrekkelijk gedrag en aantrekkelijk karakter is hetgeen wat een man verliefd op je laat worden. Waarmee je een man aantrekt.

Het is zo veel sterker dan het oppervlakkige uiterlijk of kleding. Hou daar dus rekening mee als je verder leest. Het zal ook vooral gaan over wat voor gedrag mannen aantrekkelijk vinden.

Het 1e ding wat mannen aantrekkelijk vinden bij vrouwen is vrouwelijk gedrag.

Een heteroseksuele man valt op een vrouwelijke vrouw. Niet op een mannelijke vrouw. Als je bijvoorbeeld stoer bent, kan het sommige mannen afschrikken. Wat mannen niet aantrekkelijk gedrag vinden aan een vrouw, is als ze constant mannelijk is. Als hij dan met je is, zal hij op je vrouwelijke kanten vallen. Probeer die vrouwelijke kanten van je dus iets meer naar voren te brengen.

Het 2e ding wat mannen aantrekkelijke eigenschappen vinden bij een vrouw, is een positieve, blije vrouw. Wat een man niet aantrekkelijk vindt aan een vrouw, is negativiteit, zeuren en drama. En ze hebben al een heel lage drempel voor wat ze ‘zeuren’ noemen. Dus wees blij, wees vrolijk. Daar houden mannen van.

Het derde ding wat mannen aantrekkelijk vinden in een vrouw, is een vrouw waar ze moeite voor moeten doen. Wat een man niet aantrekkelijk vindt bij een vrouw, is als ze te makkelijk is. Laat hem dus moeite voor je doen, laat hem tijd in je steken. Dan is hij des te trotser op zijn ‘verovering’.

Het 4e ding wat mannen aantrekkelijk vinden aan een vrouw, is een vrouw die er gezond uit ziet en een vrouw die haar best doet voor haar uiterlijk. Wat mannen niet aantrekkelijk vinden aan een vrouw, is als ze geen tijd besteedt aan haar uiterlijk. Het is alsof een 5 sterrenmaaltijd op een plastic bordje wordt gegooid. Ook al is de maaltijd goed, nog steeds waarderen mannen het niet erg.

Dit zijn de 4 dingen waar mannen op vallen en waar mannen van houden.

Er zijn nog een aantal andere dingen die mannen leuk vinden aan vrouwen. Hier is een blog met de top 13 van die eigenschappen:

http://mannengeheim.nl/wat-mannen-aantrekkelijk-vinden/

(Lees hem voordat hij offline gaat).

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim (https://mannengeheim.nl/) voor meer artikelen en video’s.

Source

Back To Top